Action & Kruidvat SHOPLOGGuys, ik heb weer heerlijk een beetje kunnen shoppen, eindelijk even de dingen halen die ik nog graag wilde hebben. Daarom ben ik ook naar mijn twee geliefde winkels gegaan, namelijk de Action en Kruidvat. Mijn vriend weet ook dat ik deze twee winkels nooit over sla tijdens een shopping trip in de stad. Voor de genen die het nog wisten, mijn vriend en ik wonen in een appartementje in de stad, echt heerlijk is het! En alles is letterlijk om de hoek, ideaal dus. Als je wil zien wat ik allemaal heb gekocht, klik dan verder. 
Deodorants koop ik altijd bij de Action, omdat ze daar goedkoper zijn dan bv de Kruidvat, Etos enzovoort. Deze Rexona deodorant in 'tropical' vind ik een heerlijke deo die zijn werk goed doet en lekker ruikt, deze kost €1,99. 

Ik ben op dit moment eigenlijk een beetje geobsedeerd met bodylotions haha, ik ben van plan om allerlei bodylotions uit te proberen van verschillende merken, het liefst met een budgetprijs natuurlijk. Deze Argan Care bodylotion viel me meteen op bij de Action. Natuurlijk heb ik hem gelijk die avond ook getest na het douchen, de bodylotion maakt me huid zacht en is fijn in gebruik. Volgens mij is er nog een andere bodylotion van dit merk, ik zal de volgende keer naar die kijken.

Deze parfum genaamd 'Sexplosion' koop ik iedere keer weer bij de Action. Het is een van mijn favoriete parfums en zodra een fles bijna op is, koop ik gelijk een nieuwe. En hij is lekker goedkoop, ik geloof iets van €1,69. Zeker een aanrader deze parfum. De Oog & Make-up Reinigingsdoekjes koop ik ook standaard als ik bij de Action ben. Ze kosten minder dan €0,60 cent  en zijn fijne reinigingsdoekjes die zijn werk gewoon goed doet, ook een aanrader trouwens!

Ik had nog een notitieboekje nodig en deze roze viel me op en nam hem gelijk mee. Het formaat is goed en de kleur natuurlijk ook! De prijs was geloof ik €1,50 en deze had ik ook van de Action.Nadat ik klaar was bij de Action, ging ik door naar de Kruidvat. Ik had nog een paar oogschaduws op mijn wishlist staan en ja hoor ik had geluk! Deze drie wilde ik graag hebben en ze waren alle drie ook nog eens afgeprijsd! Van Catrice heb ik er twee, namelijk  de Absolute Eye Colour in 450 Oh, It's Toffeeful. Deze oogschaduw gaat uit het assortiment en was voor de helft van de prijs.

Nog een duo oogschaduw van Catrice van de limited edition Eve in Bloom. Dit is kleur C01 Bloomynous. Deze stond heel hoog op me wishlist, maar bij de Kruidvat was hij uitverkocht. Gelukkig vond ik deze nog voor €2.50 bij de kassa in een bakje! De rechter kleur is echt prachtig voor in de creese, dit is mijn favoriete duo van dit moment!

Essence had ook een aantal oogschaduws die uit het assortiment gaan, deze zijn nu ook voor de helft afgeprijsd. De mono oogschaduw die ik heb uitgekozen wilde ik al erg lang en bleek ook een dupe te zijn van Urban Decay oogschaduw. (Ik ga hier later een artikel over maken , stay tuned!) Ik heb het hier over de mono genaamd 58 Cappuccino, please! Dit is een prachtige highlighter!

Van alle drie de oogschaduws komt nog een aparte review artikel van.

Zo dit was het dan, heb jij de laatste tijd leuke dingetjes geshopt bij de Action/Kruidvat?

5 opmerkingen:

 1. Leuke aankoopjes! Ik ga morgen nog een keer naar de Action.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke shoplog! Vooral de essence & Catrice oogschaduws! :)
  Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award! :) Op mijn blog staat het artikel waarin je naam vermeld staat en wat je moet doen! Veel succes :) xxx Sara
  http://www.oohlablush.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke spulletjes heb je gekocht :) x
  http://beautyandbirds.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien dat ik die parfum ook maar eens moet gaan proberen! XO

  BeantwoordenVerwijderen