Empties #1


Vandaag laat ik jullie zien wat ik de afgelopen tijd aan make-up heb opgemaakt en evt zal weggooien. Ik zal vaker artikeltjes maken met producten die ik heb opgemaakt, zo is het voor mij ook leuk om terug te lezen welke producten ik heb opgemaakt en welke producten favorieten en dislikes waren. Vandaar mijn overzichtje met make-up producten die ik de afgelopen tijd heb opgemaakt.


Catrice Photofinish 18h Liquid Foundation.
Deze foundation is echt een favoriet van mij. Het is ook eigenlijk de enige die ik gebruik! Eerder nam ik altijd de kleur 020, maar die was net iets donkerder dan me eigen huidskleur, dus besloot te switchen naar een andere kleur, namelijk 010 Sand Beige en die kleur is wel perfect! Deze foundation dekt bij mij erg goed en blijft lang zitten. Deze foundation heb ik natuurlijk weer opnieuw gekocht.

Essence Stay All Day 16h Longlasting Foundation.
Nog een foundation! Alleen deze heb ik echt al heel lang in me stash liggen, denk wel zo'n anderhalf jaar. Dit is kleur 20 Soft Nude, naar mijn idee veel te donker en oranje voor mij, deze heb ik ook gelijk weggegooid na dit artikel te hebben geschreven. Misschien dat ik een keertje een lichtere tint koop om het testen!

Catrice Liquid Liner
Jeetje, weer een favoriet. Deze eyeliner van Catrice gebruik ik echt iedere dag en heb snel een nieuwe gekocht toen deze op was. Trouwens, naast deze eyeliner van Catrice vind ik de eyeliner van Miss Sporty (blauw-oranje verpakking) ook erg fijn, allebei zeker aan te raden als je op zoek bent naar een goeie eyeliner!

Max/Action Waterproof Mascara
Deze mascara heb ik echt veel te lang in me stash liggen. Hij is veel te oud geworden en tijd om het weg te gooien. Toen ik deze mascara gebruikte vond ik 'm erg fijn, hij gaf mijn wimpers altijd veel volume. Als ik deze mascara weer tegenkom bij de Action neem ik 'm zeker weer mee!

Essence Coverstick Concealer
Deze concealer heb ik helaas ook opgemaakt, ik moet snel naar de Kruidvat om een nieuwe te halen! Hele fijne dekking geeft deze concealer(soms nog beter als een foundation) en is een echte aanrader voor als je op zoek bent naar een goed dekkende concealer voor geloof ik iets van 2 euro, lekker budget!Heb jij veel opgemaakt de afgelopen tijd?

2 opmerkingen:

  1. De photofinish foundation vind ik ook erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Photofinish foundation van Catrice is echt heel goed hé, ik gebruik deze al jaren. Die Max mascara vind ik ook erg fijn voor dat zachte prijsje. x

    BeantwoordenVerwijderen