H&M HOME Wishlist


Zoals altijd check ik de H&M webshop wel is en besloot te kijken naar spulletjes voor in je huis. Zoals jullie weten ben ik op dit moment bezig met het (her) inrichten van m'n huisje, en goedkope spulletjes voor in huis kopen vind ik altijd leuk - zoals de Action! - en daarom heb ik een wishlist gemaakt met allerlei dingetjes die ik wel zou kunnen bestellen voor m'n huisje. Vooral de kussens, potjes en theedoekjes vind ik erg leuk!

Leuke kaarsen in verschillende kleuren en tekst in een glazen houder. Ik vind ze wel leuk! Het enige wat ik er jammer aan vind is dat de kaarsen geurloos zijn. Deze kosten 4,95

Verschillende kaarshouders. Ik ben van plan om allemaal verschillende kaarshouders te kopen en alles bij elkaar te zetten op een glazen plankje oid.Geen opmerkingen:

Een reactie posten