Favoriete Douchegels Van November
Vandaag laat ik jullie de douchegels zien die ik de afgelopen maand met plezier heb gebruikt. Kijk snel verder. 
Playboy Vip Shower Gel For Her

Deze douchegel van playboy kwam ik toevallig in een kortingsbak tegen bij de kruidvat. Voor 1,- nam ik 'm toen mee haar huis. Verder vind ik 'm wel fijn in gebruik en de douchegel ruikt echt heerlijk.


Douchecrème Big Bazar
Deze douchegel was heel leuk verpakt in een plastic verpakking met een tijgerprintje, helaas heb ik daar geen foto van. De geur vind ik wel iets minder maar heb het idee dat deze douchegel een olie-achtig laagje achterlaat op m'n huid. Voor mij werkt het erg prettig, want op dit moment heb ik wel last van een droge huid. 


Etos Shower Gel Latin Rose
Deze douchegel blijft een favoriet van mij, ik blijf 'm iedere keer opnieuw kopen en zorg ook dat ik er backup van heb. Hij ruikt echt heeerlijk en de verpakking is ook leuk roze. Deze van de Etos is ook nog eens erg goedkoop, volgens mij rond de 1,- dus lekker budgetproof! 


Granaatappel showergel van de Action
Deze douchegel had ik een keer gespot bij een blogger, ze vond deze lekker ruiken en vond 'm heel fijn, en dat klopt ook wel! Heerlijke douchegel met granaatappel geur, hmm!

Welke douchegels vinden jullie fijn?


5 opmerkingen:

 1. Leuk! Die showergel van de Action lijkt erg fijn. Ga hem volgende keer eens kopen! Momenteel gebruik ik verschillende douchegels, o.a. één van Nivea (waterlelie) en één van Kneipp (passievrucht). Beide heel fijn! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die douchegel VIP van Playboy lijkt mij heerlijk! Ik heb hier zelf de parfum van en daar ben ik dol op. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. playboy vip ruikt echt heerlijk!!!! en die van de big bazar klinkt wel fijn vooral dat laagje dat die achter laat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die van big bazar lijkt mij wel fijn in de winter! verder heb ik toch liever een lekker geurende, zoals die anderen

  BeantwoordenVerwijderen