What to wear #24 | Back to basic

Kleding hoeft er niet alleen maar leuk uit te zien, het mag ook best lekker zitten.


Ik combineer heel vaak classy met comfortabele kleding, omdat ik daardoor lekkerder in mijn vel zit en meer op mijn gemak ben! De outfit die ik heb gecombineerd is ook heel simpel, maar door de accessoires en details toch ook wel classy, vind ik.

Tevens zijn al deze items ook mijn favoriete musthaves voor in je kledingkast, want je kunt ze mixen en matchen met vele andere items die je al in je kast hebt hangen bijvoorbeeld. Een zwarte basic trui, een high waisted broek, zwarte ankle boots met hak, een zonnebril, een statement sieraad en een zilveren chain bag. Dit zijn wat mij betreft echt aanraders voor in je kledingkast!

Simpele outfits zijn ook heel leuk te combineren met make-up producten, het wordt niet snel too much. Mijn favoriete manier is om een felle kleur lipstick, zoals rood of roze te dragen.Wat je bijvoorbeeld ook kunt doen is een mooie oogschaduw look of juist je wangen heel mooi met blush, highlighter en contour.

Q: Zou jij de outfit dragen?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogposts? Volgen kan via Bloglovin!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten