What to wear #11 - Summer NightDe warme zomerdagen zijn bijna helaas voorbij, maar toch wilde ik jullie deze zomerse outfit laten zien. Vandaag vond ik het weer best wel benauwd, niet te warm maar ook niet te koud. Perfect eigenlijk voor een maxi jurk, denk je niet? Ik heb er laatst eentje aangeschaft van de h&m, deze kan je HIER bekijken, maar heb nog niet de mogelijkheid gehad om het te kunnen dragen. Vandaag was zo'n dag dat ik een simpele outfit met jeans en een blazer aanhad, maar aan het einde van de dag dacht ik dat een maxi jurk veel lekkerder was geweest! Wil je trouwens meer inspiratie en wil je meer outfits zien die ik heb samengesteld? Klik dan op deze LINK.

Wat vindt jij van de outfit?

XX

10 opmerkingen:

 1. Wauw super mooi! Vooral het palette en de lippenstift, love it!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk! het is misschien leuk om er bij te zetten vanwaar alles is in de toekomst, als je nu iets leuks ziet is het zo frustrerend :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan ik wel doen, maar heel veel items zijn ook altijd uitverkocht helaas! X

   Verwijderen
 3. Leuke items! Vooral het palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Vooral de lipstick lijkt me echt heel erg mooi daarbij staan! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeker iets wat ik wel zou dragen! Heel erg leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen