FASHION - Khloé Kardashian Style


Het is eigenlijk niet zo lang geleden dat ik Khloe's stijl heb 'ontdekt'. Ik kwam een paar outfit foto's van haar tegen op Weheartit en Pinterest en vind dat mijn stijl er wel erg op lijkt! Khloe houdt namelijk ook van tijgerprintjes, all black outfit en jeans. Je kan zien dat ze ook gek is op jasjes, het staat haar ook erg goed. Klik snel verder om meer outfits van haar te bekijken.


 

En ik eindig tenslotte met twee favoriete outfits van haar, namelijk deze twee hierboven, heel erg mooi! 

Wat vind jij van Khloe's kledingstijl?

4 opmerkingen:

  1. Ik vind haar stijl sowieso fantastisch. Ze heeft die curves en die showt ze maar al te graag! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ze heeft echt een hele goede en mooi stijl :D ! vind haar de leukste van al die zusjes haha

    BeantwoordenVerwijderen