NEW IN / H&M Leopard Jacket
Eerder liet ik jullie zien wat ik bij de H&M had besteld. Het pakje is vanochtend binnengekomen en kon niet wachten op 'm open te maken. Naar dit jasje was ik heel erg nieuwsgierig. Het jasje zit echt heel fijn en valt leuk te combineren. En natuurlijk, de print, ik ben serieus echt gek op luipaardprint haha. Dit jasje is een leuke toevoeging aan me kledingkast tussen alle andere jasjes.

xoxo

10 opmerkingen:

 1. Een jasje dat perfect bij je blog past, heel leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. erg leuk hoor! super
  groetjes, en kijk je ook op onze blog?
  http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk jasje! Niet echt iets voor mij maar wel leuk :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hehe, het jasje past perfect bij je blogthema, super :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n leuk jasje! En past inderdaad heel goed bij je blog haha!

  BeantwoordenVerwijderen